Toimitusehtomme

Toimitus ja virhetakuu

Toimitusaikamme on normaalisti 1-3 viikkoa. Kengät valmistetaan tilauksesta. Mikäli tilaamaasi mallia ja kokoa löytyy varastostamme, toimitusaika nopeutuu.

Toimitamme tilauksen asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai osoitteen perusteella lähimpään Postin toimipisteeseen. Saat sähköpostin tai tekstiviestin puhelimeesi, kun tilaus on noudettavissa Postista. Jos olet suorittanut maksun tuotteesta ja toimituksesta jo tilauksen yhteydessä, et tarvitse rahaa pakettia vastaanottaessa.

Palautukset

Käyttämättömät työjalkineet voi vaihtaa tai palauttaa kahden viikon kuluessa toimituksesta.
Korvaamme käyttämättömistä palautetuista tuotteista tuotteen hinnan. Emme korvaa postikuluja. Lisäksi veloitamme palautuspostiluluista 9€ (sis. alv.) joka vähennetään hyvityssummasta.

Lisätietoja saat soittamalla tehtaalle numeroon 040 141 0000.

Mahdollisen raaka-aine- tai työvirheen ilmetessä työjalkineet korjataan tai vaihdetaan vastaaviin uusiin vuoden sisällä ostopäivästä. Virheelliset työkengät tulee aina palauttaa ensin tehtaalle. Takuuasioissa ota yhteyttä tehtaalle p. 040 141 0000.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paybyway Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paybyway Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.Paybyway Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paybyway Oy ,Y-tunnus: 2486559-4
Laserkatu 6,
53850 Lappeenranta

Puhelin: 029 300 5051
www.maksukaista.fi

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paybyway Oy ,(2486559-4) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Laskutus- ja osamaksupalvelu

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Jousto.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Jouston kanssa, joka on DFC Nordic Oy/jousto laskupalvelu.

Kun valitsette maksutavaksi Jousto Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.


Saatte täydelliset ehdot Jousto Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Asiakastietojen tallentaminen

Katso henkilötietolain mukainen rekisteriseloste.