Toimitusehdot

Toimitus ja virhetakuu

Toimitusaikamme on normaalisti 2-3 viikkoa. Kengät valmistetaan tilauksesta. Mikäli tilaamaasi mallia ja kokoa löytyy varastostamme, toimitusaika nopeutuu. Toimitamme kotimaahan normaalilla postituskululla, ulkomaille toimitettaessa erillinen lisäkulu.

Toimitamme tilauksen asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai osoitteen perusteella lähimpään Postin noutopisteeseen. Saat sähköpostin tai tekstiviestin puhelimeesi, kun tilauksesi on noudettavissa Postista. Jos olet suorittanut maksun tuotteesta ja toimituksesta jo tilauksen yhteydessä,  et tarvitse rahaa pakettia vastaanottaessa.

Käyttämättömät työjalkineet voi vaihtaa tai palauttaa kahden viikon kuluessa toimituksesta. Lisätietoja saat soittamalla tehtaalle numeroon 040 7506750.

Mahdollisen raaka-aine- tai työvirheen ilmetessä työjalkineet korjataan tai vaihdetaan vastaaviin uusiin vuoden sisällä ostopäivästä. Virheelliset työkengät tulee aina palauttaa ensin tehtaalle. Takuuasioissa ota yhteyttä tehtaalle p. 040 7506750.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paybyway Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paybyway Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.Paybyway Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paybyway Oy (2486559-4)
Laserkatu 6
53850 Lappeenranta
Puhelin: 029 3005051
www.maksukaista.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paybyway Oy (2486559-4) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Laskutus- ja osamaksupalvelu

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Jousto.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Jouston kanssa, joka on DFC Nordic Oy:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 2000€ ostoissa.

Kun valitsette maksutavaksi Jousto Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä on 14vrk päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset ehdot Jousto Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Asiakastietojen tallentaminen

Katso henkilötietolain mukainen rekisteriseloste